Politseinikud ja vangivalvurid mängivad sõltlastega jalgpalliturniiril

BNS
Copy
Punkarite ja politseinike jalgpallimäng 2011. aasta juulis.
Punkarite ja politseinike jalgpallimäng 2011. aasta juulis. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Tallinnas Sportland Arenal peetakse laupäeval jalgpalliturniir, kus endiste sõltlaste vastu mängivad ka politsei- ja piirivalveameti ja Tallinna vangla meeskonnad.

Turniirile on osalema oodatud kõigi alkoholi- ja uimastisõltlastele abi osutavate organisatsioonide meeskonnad üle Eesti ja ka välismaalt. Sel aastal osaleb 16 meeskonda, neist kaks on naaberriigist Lätist ja üks Soomest.

Enamus platsile jooksvaid jalgpallureid on endised sõltlased, kes on praeguseks alkoholist ja uimastitest vabad ning võimelised tegema sporti.

Mäng käib rändkarika peale, mille eelmisel aastal võitis Päästearmee Eestis meeskond. Välja antakse ka parima mängija ja parima väravavahi eriauhinnad.

Mängitakse poolel platsil, vaheajata. Meeskonnas on 5+1 mängijat. Pealtvaatajatele ja mängijatele pakutakse ka tasuta suppi ja pirukaid.

Loositud on neli alagruppi. A-alagrupis mängivad FC VH Narva, FC Convictus, FC Lootuse Sild ja FC Living Israel. B-alagrupis mängivad FC Lunest, Läti meeskond FC Päästearmee, FC Generation ja Läti meeskond FC Ostra Elpa. C-alagrupis mängivad Soome meeskond FC Pelastusarmeija, FC Tallinna Vangla ja FC Päästearmee. D-alagrupis mängivad FC Samaaria + DNB, FC Taastõusmine, FC Ida-Viru KREPOST ja FC Viljandi VH SA.

Turniir algab laupäeval, 8. juunil kell 10 Tallinnas Sportland Arenal, Jalgpalli 19.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles