Atonen ja Meikar asusid Facebookis sõnasõtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna üldkogu Viljandi lossimägedes. Silver Meikar kõnepuldis.
Reformierakonna üldkogu Viljandi lossimägedes. Silver Meikar kõnepuldis. Foto: Andres Haabu

Tänase Reformierakonna üldikogu järgselt asusid Facebookis piike murdma erakonna liikmed Meelis Atonen ja Silver Meikar, tüliõunaks kõne pikkus.

«Käisin täna Reformierakonna üldkogul. Palusin sõna, mure inimsuhete pärast sundis. Sain, aega anti igale esinejale kolm minutit. Pisut enne mind esines Silver Meikar. Kõigile olid reeglid ühesugused, aga tema sai siiski neli minutit, tahtis veel, aga inimesed saalis ei olnud nõus,» kirjeldas Atonen üldkogul toimunut.

«Nüüd loen lehest, et kõne jäi tal poolikuks. Kui inimene ei suuda isegi ajaraamide piires oma sõnavõttu planeerida, siis mis poliitikust siin rääkida saab. Riigikogus ei pikenda keegi, isegi kui väga palud,» oli Atonen pahane.

Atoneni pahameelele reageeris aga Meikar, kes ütles, et oli eelnevalt teinud kokkuleppe, et saab rääkida kõne lõpuni. «Kui esirida poleks pidevalt seganud, oleks hakkama saanud sama ajaga, mis Sinagi (Atonen – toim.). Aga veelkord, mulle lubati, et saan rääkida lõpuni, kuid enne viimase lõigu esitamist rikuti kokkulepet,» oli Meikar omakorda pahane.

«Kui mulle poleks lubatud, et saan rääkida kõne lõpuni, oleks vahelt ühe lõigu välja jätnud. Oleks saanud kenasti lõppsõna öelda ning mingit küsimust ei oleks. Aga mulle kinnitati, et võin lõpuni rääkida,» ütles Meikar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles