Viimsis esineb jalgrattaürituse tõttu ajutisi liikluspiiranguid

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattad.
Jalgrattad. Foto: Margus Ansu

Harjumaal Viimsis korraldatava jalgrattaürituse käigus on Viimsi-Randvere tee 0,5-6,5 kilomeetril mõlemas suunas kell 19.00-21.00 teel ratturid.

Võistlustega on haaratud ka Lubja mäetõus ühe kilomeetri ulatuses ning Viimsi-Randvere tee Leppneeme sadama poole 2 kilomeetri ulatuses kuni Reinu teeni. Liiklus on avatud, kuid teedel esineb ajutisi kiiruse piiranguid.

Võru maakonnas kell 19.00 algava Antsla valla rattatuuri ajal võib liiklus olla häiritud Antsla-Sänna mnt kilomeetritel 4,8-8,6; Rimmi-Keema mnt kilomeetritel 0,0-5,9 ja Linnamäe-Säre maantee kilomeetritel 8,9-13,6.

Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 96,6-97,9 kilomeetril Mäos on seoses teeäärsete kraavitöödega kiiruspiirang kuni 50 km/h.

Jõgeva maakonnas alustatakse Viruvere-Kureküla kruusatee remondiga, kiiruspiirang töötsoonis kuni 70 km/h. Remont kestab orienteeruvalt kuni septembrikuu lõpuni.

Pärnu maakonnas tehakse Pärnu-Tori maantee 1,6. kilomeetril asuva Sindi-Lodja silla remonti, mille käigus piiratakse liikumiskiirust sillal 30 km/h ning suletakse etapiviisiliselt esmalt parempoolne teenistuslik kõnnitee, siis silla parem pool, seejärel vasak kõnnitee ja vasak sõidutee. Sindi-Lodja silla remont kestab kuni 24.augustini.

Viljandi maakonnas Valga-Uulu maantee 80,6. kilomeetril Mõisaküla-Kamara ristmiku teemaal tehtavate kaablitööde tõttu on kehtestatud tööde tsoonis kiiruspiirang 50 km/h kuni 30. juunini.

Võru linna Ringtee ja Kivi tänava ristmiku ümberehitustööde tõttu on Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 250,5-251,5 kilomeetril kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h. Ehitustööd kestavad kuni septembrikuu lõpuni.

Võru maakonnas alustatakse Vana–Antsla-Kraavi kruusatee remondiga, kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h ning remont kestab orienteeruvalt kuni 31.juulini.

Võru-Räpina maantee remonditaval teelõigul suletakse seoses betoneerimistöödega tänasest kuni 29. juunini Pindi sild (km 12,0 Pindi sild kuni 12,7 Verijärve ristmik). Ümbersõit on korraldatud Kääpa ja Lasva asula kaudu, marsruut pikeneb 4 kilomeetri võrra.

Alustatakse Jõhvi-Vasknarva maantee Rausvere-Kuremäe teelõigu rekonstrueerimistöödega, oktoobrikuu lõpuni on kilomeetritel 18-21,6 kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles