Teetööd piiravad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tänasest kuni 1.juulini on remonttöödeks liiklusele suletud Võru maakonnas Võru-Räpina maantee 9. kilomeetril asuv Kääpa sild. Ümbersõit toimub Lasva kaudu.

Ristmiku ümberehitustöödega seoses on Harju maakonnas Laagri-Harku maanteel Laagris (2,9-3,1 kilomeetril) kehtestatud tööde tsoonis vajadusel kiiruspiirang 30 km/h. Tööd kestavad eeldatavalt 15.augustini.

Kell 11.30-14.30 on liiklusele suletud Põlva maakonnas Ahja-Vastse–Kuuste maantee 11. kilomeetril asuv Vastse–Kuuste raudteeülesõit. Ümbersõit on tähistatud Ahja-Kärsa-Akste-Koorvere kaudu.

Maantee remondi tõttu on tänasest kuni eeldatavalt 13. juulini kehtestatud kiiruspiirang kuni 30 km/h Harju maakonnas Keila-Haapsalu maantee 7. kilomeetril Leholas ja Tallinn-Paldiski maantee 32. kilomeetril Illurmal.

Teetruubi paigaldustöid tehakse täna kella 8.00-13.00 Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 5. kilomeetril Järveres. Kiirust on piiratud 30 km/h ning tööde teostamise ajal on üks sõidurada liiklusele suletud.

Soodsa ilma korral tehakse pindamistöid Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee maantee esimesel kahel kilomeetril Jõgeval. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib kuni 3. juulini.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles