Kodaniku viiepäevane pikett piirdus poolteise tunniga

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansi küla
Ansi küla Foto: kaart.postimees.ee

Eile varahommikul Saaremaal Kaarma vallavalitsuse ees viiepäevast piketti alustanud valla elanik Krista Mandel lõpetas meeleavalduse poolteise tunni möödudes, kuna saavutas oma nõudmistes rahumeelse kokkuleppe.


«Ma poleks mitte mingil juhul siia tulnud, kui Ansi külas oleks minu poolt esitatud päevakorra punkte arutatud,» selgitas Mandel piketeerimise vajadust Meie Maale.

«Ma nõuan 1992. aasta kevadest Ansi külas küla üldkoosoleku korraldamist, ent seni on koosolekust erinevatel ettekäänetel keeldutud.»

Mandel loodab koosoleku kaudu leida lahenduse kümme aastat tagasi alguse saanud arusaamatusele Ansi küla endise külavanemaga, samuti saada vastuseid rahulolematust tekitanud küsimustele praeguse külavanema tegevuse kohta.

Kaarma vallavanem Ülo Vevers märkis, et tema andmeil pole praegusele Ansi küla külavanemale Merit Kindsigole protestijalt Mandelilt ühtegi avaldust ega seisukohta tema ja ta tegevuse kohta külavanemana laekunud.Ent Kindsigo on oma tegevusest nõus küla ees selgitusi andma.

«Kui küla leiab, et ta külavanemaks ei sobi, on ta nõus sellest ametist ka loobuma,» vahendas Vevers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles