Punane Rist kogub põlenguohvritele annetusi kuu lõpuni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Eesti Punane Rist kogub Saaremaal Kaarma vallas nädala eest elumaja põlengus kannatada saanud ja ühe lapse kaotanud perele annetusi vähemalt märtsi lõpuni.


Eesti Punase Risti peasekretär Riina Kabi ütles BNSile, et kümne päevaga on tulekahjus kannatanud perele annetatud 1 071 970 krooni, millest 23 935 krooni on lisandunud viimasel kolmel päeval. Tema sõnul hakkavad annetused seega tasapisi vaibuma ja ilmselt lõpetatakse raha kogumine märtsi lõpus.

Kabi kinnitusel arutavad Punase Risti Saaremaa seltsi töötajad koos kohalike sotsiaaltöötajate ja teiste asjaosalistega võimalusi, kuidas kogutavat abi kõige otstarbekamalt näiteks tules hävinud eluaseme taastamiseks kasutada.

Annetusi saab teha Punase Risti kogumiskontodele 1180001436 Swedbankis ja 10220039608010 SEB-s märgusõna all «Randvere tulekahju».

Häirekeskus sai tulekahjust teate eelmisel esmaspäeval kell 6.34 ning päästjate kohale jõudes põles viilkatusega puidust talumaja lahtise leegiga.

Vanemad olid tuletõrjujate saabumise ajaks majast välja toonud neli last, kelle kiirabi viis haiglasse. Kustutustööde käigus leiti hoonest veel üks laps, kelle elu ei õnnestunud päästa.

Tulekahjus hävisid elumaja katus ja suures osas vahelaed ning kõik ruumid said tule- ja suitsukahjustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles