10 soovitust korterit otsivale tudengile

, Kinnisvaraportaal kv.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks üürikulule tuleb igakuiselt tasuda kommunaalarved (vesi, elekter, ühistukulud), mis olenevad korteri suurusest ning enda tarbimisharjumustest. Enne korteri üürimist uuri taustainfot sotsiaalmeedia vahendusel ka sõpradelt.
Lisaks üürikulule tuleb igakuiselt tasuda kommunaalarved (vesi, elekter, ühistukulud), mis olenevad korteri suurusest ning enda tarbimisharjumustest. Enne korteri üürimist uuri taustainfot sotsiaalmeedia vahendusel ka sõpradelt. Foto: Scanpix/CORBIS

Kui esimesed koolinädalad on märkamatult möödunud sobivaid õppeaineid valides, ainepunkte kokku liites ja koolieluga kohanedes, aga hea sõber tahab su oma diivanilt lõpuks siiski välja visata, on nüüd viimane aeg tegeleda ka elupaiga otsingutega.

Hinda oma rahalisi võimalusi

Enamik tudengeid soovib üürida endale oma korteri, selle asemel et elada ühiselamus või vanemate juures. Muidugi on nii palju mugavam, aga kui soovid endale üürikorterit võtta, tuleb arvestada, et esimene väljamakse on korteri tagatisraha, esimese kuu üür ning läbi kinnisvarafirma korterit üürides lisandub ka maakleritasu, mille suurus on üldjuhul võrdne ühe kuu üüriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles