Tulekahju hävitas Sinimäe koolimaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjujatel kulus Sinimäe põhikooli kustutamiseks enam kui kaheksa tundi. Tules hävis suurem osa koolimaja katusest ning kogu hoone sai suitsu- ja veekahjustusi.
Tuletõrjujatel kulus Sinimäe põhikooli kustutamiseks enam kui kaheksa tundi. Tules hävis suurem osa koolimaja katusest ning kogu hoone sai suitsu- ja veekahjustusi. Foto: Sergei Stepanov / NPA

Ööl vastu eilset Ida-Virumaal Sinimäe põhikoolis lahvatanud tulekahju tagajärjel algab Vaivara valla õpilastel koolivaheaeg teistest varem ja sel õppeaastal hakkavad nad õppima Sillamäel.

Neljapäeva õhtul kell 21.40 sai häirekeskus teate, et Ida-Virumaal Vaivara vallas Sinimäe alevis põleb lahtise leegiga kolmekorruselise koolimaja katus. Sündmuskohale sõitis üheksa päästemeeskonda Sillamäelt, Narvast, Narva-Jõesuust ja Jõhvist, operatiivkorrapidajad ja kaks kiirabibrigaadi.

Tulekahju sai likvideeritud kella kuue paiku hommikul. Kahjutuli hävitas suurema osa koolimaja katusest ja kahjustas ülemiste korruste ruume, inimesed kannatada ei saanud. Esimene korrus jäi tulest küll puutumata, ent sai ulatuslikke veekahjustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles