Tõusud ja mõõnad, kuid jälle finaal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi (paremal) pidi Souli turniiri finaalis tunnistama Caroline Wozniacki      kindlat paremust. Kanepi jaoks oli see tänavu kolmas finaalmäng.
Kaia Kanepi (paremal) pidi Souli turniiri finaalis tunnistama Caroline Wozniacki kindlat paremust. Kanepi jaoks oli see tänavu kolmas finaalmäng. Foto: AFP/SCANPIX

Tänavu kolmandat korda WTA turniiri finaali jõudnud Kaia Kanepi sel aastal kolmandat võidukarikat õhku tõsta ei saanud.  

«Minu tänavune hooaeg on vigastuste tõttu kulgenud tõusude ja mõõnadega. Samas oli eelmine aasta samasugune ning kogu minu karjäär on kulgenud tõusude ja mõõnadega,» tunnistas Souli turniiril finaali jõudnud Eesti edukaim tennisist Kaia Kanepi. «Selles ei ole minu jaoks midagi uut ja ma olen sellega harjunud.»

Kolmekuulise vigastuspausi järel taas võistluskarussellile naasnud Kanepi pakkus kohe poolehoidjatele häid esitusi, kui jõudis Soulis toimunud 500 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga turniiril finaali. Esikohamatš kõige paremini siiski ei sujunud ning endine maailma esireket, Taanit esindav Caroline Wozniacki võttis 6:1, 6:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles