Ajakiri iseteadlikule naisele

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Mari
Ajakiri Mari Foto: Repro

Eesti ajakirjade sekka lisandub neljapäeval uus naisteajakiri Mari, mis reklaamib end kui väljaannet naistele, kes väärtustavad iseennast.

Ajakirja peatoimetaja Tiina Langi sõnul võiks uus väljaanne sihtgrupilt sobituda Eesti Naise ja Tiiu vahepeale: «Kui Eesti Naine on nii-öelda kolmele sihtrühmale – ema, tütar ja vanaema –, siis Mari sihtgrupp võiks vanuselt olla kuskil seal keskel.» Ajakirja Tiiu lugejatest võiks uus väljaanne huvi pakkuda eelkõige noorematele.

«Ajakiri on mõeldud ikka täiskasvanud naisele, aga kui vaadata näiteks Põhjamaades ringi, siis just naistele, kel on kindel siht, mida nad teha tahavad ja mida teevad,» ütles Lang. Ta lisas, et need on naised, kes on osanud ennast ja oma elu piisavalt väärtustada. «Nad ei ole sellise mõtteviisiga, nagu olid praeguste 40-aastaste naiste emad ja vanaemad, kelle põhiline ressurss pandi lastele. Nii aeg kui raha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles