Puusepad lihvivad end võistluseks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Rähn (vasakul) ja Tauri Lepasild tegid eile ja üleeile kutsehariduskeskuses viimast korda konstruktsiooni, millesarnane tuleb ehitada järgmisel nädalal võistlusel Belgias. Seal on tööd jälgimas tuhanded pealtvaatajad ja ümberringi käib pidev sagin.
Allar Rähn (vasakul) ja Tauri Lepasild tegid eile ja üleeile kutsehariduskeskuses viimast korda konstruktsiooni, millesarnane tuleb ehitada järgmisel nädalal võistlusel Belgias. Seal on tööd jälgimas tuhanded pealtvaatajad ja ümberringi käib pidev sagin. Foto: Sille Annuk

Kaks noort ehituspuuseppa on kutsehariduskeskuses kaks päeva ränka vaeva näinud, et saada rahvusvaheliseks võistluseks liigutused täpseks ja koostöö sujuma.

Allar Rähn ja Tauri Lepasild on praegu Eesti parimad õppuritest ehituspuusepad. Selle tõestuseks pidid nad siin kohalikul kutsemeisterlikkuse võistlusel ehitama pingi ja mängumaja, üleeuroopalisel EuroSkillsi võistlusel tuleb aga valmis ehitada keerukate detailidega katusekonstruktsioon.

Neil on joonis ja nad on võistlustöö valmis teinud neljal korral. Kohapeal muudetakse aga etteantud plaani 30 protsenti ja keegi peale korraldajate ei tea, mida täpselt teisiti tuleb teha. Eesti ehituspuusepad ei ole varem sellel võistlusel osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles