Jalaluu murdnud mees veetis öö metsas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi viis öö metsas veetnud seenelise haiglasse.
Kiirabi viis öö metsas veetnud seenelise haiglasse. Foto: Toomas Herm / Virumaa Teataja.

Eile Virumaal seenele minnes metsa eksinud ja jalaluu murdnud vanem mees leiti üles täna pärastlõunal.

Eile otsustasid kolm meest minna Lääne-Virumaa Uhtna küla juures metsa seenele, kaks seenelist tulid metsast välja, Juhan aga mitte kirjutab Virumaa Teataja.

Alguses hakkasid meest otsima omaksed, kuid tulutult. Politsei sai väljakutse eile õhtul enne kella viit.

Rakvere politseiosakonna vanemkomissar Alar Karu sõnul tulid korravalvuritele appi kohalikud elanikud ja kaitseliitlased. Kokku osales otsingutel 25 inimest.

Õhtupimeduse saabudes olid otsijad sunnitud aktiivse tegevuse katkestama. Jälgiti vaid teid ja metsaääri, et ehk õnnestus mehel ise kuidagi metsast välja tulla.

Eile õhtul ei õnnestunud politseil saada soojussensoriga varustatud helikopterit. Lennumasina lubasid militaarvõimud saata alles täna. Õnneks ei läinud seda vaja, sest enne leidis sugulane Juhani üles.

Mees istus vee sees umbes 2,5 kilomeetri kaugusel kohast, kus oli eelmisel päeval kaaslastega metsa sisenenud. Sugulasel oli õnneks kaasas mobiiltelefon, mille järgi said päästjad asukoha positsioneerida.


Kiirabi viis metsast välja toodud 67-aastase Juhani Rakvere haiglasse, kus mehel pandi murtud jalg kipsi ja ta lubati koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles