Kõige rohkem kiirustajaid fikseerivad Ussisoo ja Matsimäe kaamerad

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamera
Kiiruskaamera Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tallinna–Tartu maantee kiiruskaamerad tabasid eile juba 500. kihutaja, kes esmaspäevast trahvimasinaks muutunud aparaatidele silma jäi.

Eile lõunaks oli Tallinna-Tartu maantee kiiruskaamerate vaateväljas patustajaid kogunenud juba 496 ning õhtuks ületati 500 piir kindlasti, kusjuures poolest tuhandest trahvist tervelt 173 kirjutati välja eile kõigest poole päevaga, kirjutas Õhtuleht.

Kui enamik tabatuist saab 150–300 krooni trahvi, siis esmaspäeval kirjutati välja ka üks 1450-kroonine karistus ehk auto kiirus pidi olema lubatust vähemalt 29 km/h suurem.

Kõige rohkem on tööd Ussisool ja Matsimäe bussipeatuse lähedal asuvatel kiirusemõõtjatel ja just laupäeviti, kui sirge lõpus tuvastatakse Tallinna poolt läheneva autolaviini kiirust.

Arvatust märksa vähem on tööd Kükita kaameral, mis mõõdab samuti Tartu poolt läheneva sõiduki kiirust ning teistest vähem registreerib eeskirjarikkumisi ka Purdi kaamera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles