IRL kinnitas valmisolekut Reformierakonnaga läbi rääkida

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo
Tiit Riisalo Foto: Peeter Langovits / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Tiit Riisalo kinnitas, et erakonna esindajad on valmis pidama Reformierakonnaga konsultatsioone.

IRLi kauaaegne koalitsioonipartner Reformierakond alustas nädalavahetusel uue võimuliidu moodustamiseks konsultatsioone seni opositsiooni kuulunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga. Samas ütles Reformierakonna delegatsiooni juhtiv Siim Kallas eile õhtul, et partei soovib jätkuvalt konsulteerida ka IRLiga.

Riisalo kinnitas Postimehele, et IRL on loomulikult valmis oma koalitsioonipartneri esindajatega kohtuma. «Ega siis täna pole viimnepäev Eesti poliitikas,» lausus ta ning lisas, et üksnes rääkides ongi võimalik poliitikas kuhugi jõuda.

Samas märkis ta, et sisulisi läbirääkimisi peetakse ikkagi sotsiaaldemokraatidega ning tõenäosus, et kõnelustest sünnib järgmine koalitsioon, on väga suur.

«Meil on sellest kahju, sest me senimaani ei saa aru, mis on valitsuse lagundamise põhjus. Üha enam tundub, et see põhjus on ainult Reformierakonna mainekujunduskampaania,» ütles Riisalo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles