Rakveres on sagenenud kütusevargused

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Üha sagedamini teatatakse politseile kütusevargustest, mille käigus on omalikele suurt kahju tekitatud kütusepaagi lõhkumisega.

Märtsis on politseisse teada antud üle kümnest juhtumist, kus omanikud on avastanud sõidukist kütusevarguse ja läbi puuritud kütusepaagi. Vargused on enamasti toime pandud Rakveres ja öisel ajal, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mari Riina Rist.

«Kütusepaaki puuritakse auk ja omanikud ei saa niivõrd suurt kahju mõnekümnest ilma jäänud kütuseliitrist, vaid just kahjustatud kütusepaagist, mille väärtus võib küündida mitmesaja euroni,» ütles Rakvere kriminaaltalituse juht Kalmer Pere.

Seoses vargustega palub politsei kõigil inimestel olla tähelepanelik ja soovitab võtta kasutusele ettevaatusabinõud. Politsei soovitab sõidukit parkida turvalisse valgustatud kohta või maja akende alla, sest vargad eelistavad toimetada  just silme alt eemal parklas ja hämarates kohtades.

Samuti ootab politsei tähelepanekuid seoses öisel ajal sõidukite läheduses liikuvatest kahtlastest inimestest ning palub võimalusel üles tähendada sõidukinumbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles