Fotod: Jõgevamaal juhtunud avariis sai väike laps vigastada

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal, kus kõrvalteel liikunud auto juht sõitis ette peateel sõitnud autole. Kiirabi toimetas ühes autos olnud lapse haiglasse.

Täna kella 12. 25 ajal juhtus Jõgevamaal Laiusevälja ja Toovere vahelisel teel Kivijärve külas kahe sõiduauto osalusel liiklusõnnetus.

Kõrvalteelt tulnud Volkswagen, mida juhtis 26-aastane naine, sõitis ette mööda peateed liikunud Audile, mille roolis oli 27-aastane mees.

Audi jäi pärast kokkupõrget teele, Volkswagen aga paiskus teelt välja. Autodes oli lisaks täiskasvanutele ka kolm last, kellest üks, Audis olnud nelja-aastane laps sai vigastada ja toimetati haiglasse.

Kohalike sõnul juhtus õnnetus vägagi ohtlikul ristmikul. Küla vahel on mööda peateed lubatud sõita 90 km/h, mistõttu ei pruugigi kõrvalteelt tulija  pimedast kurvist välja sõitvat sõidukit õigel ajal näha. Õnnetusi on samas kohas olnud varemgi, kinnitasid kohalikud.

Mõlemad juhid olid kained ja neil oli kehtiv juhtimisõigus. Kas autodes kasutati nõuetekohaselt turvavarustust, või mitte, selgub menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles