Labürindifestivalil on maagiat, kiviringide väge ja söerada

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Labürindifestivalil on maagiat, kiviringide väge ja söerada
Labürindifestivalil on maagiat, kiviringide väge ja söerada Foto: SCANPIX

Etnoesoteeriline Labürindifestival toob kokku Eesti väelaulude esitajad ja helidega tervendajad, jagatakse teadmisi meditatsiooni, enesearengu ja õnnelik olemise kohta.

Kahe päeva vältel toimuvad Põlvamaal, Viia-Jaani talu põldudele laotud kivilabürintide vahel, erinevad kontserdid ja töötoad.

On ühislaulmisi ja tantsu, kristallkausside helinaid ja gongide meditatiivseid kõminaid.

Labürindifestivalile on 18.-19. juulil oodatud inimesed, kes tunnevad rõõmu vahetust kaasaelamisest helide, tantsimise ning tule jõule, eneseavastamise maagiale ja kiviringide väele.

Alal toimub ka etno, öko, eksootilise, ja esoteerilise kauba laat, tervendajad ja nõustajad viivad läbi ka individuaalseansse.

Kontserditega astuvad üles «Tom Valsberg ja sõbrad», «Helikristallid», «Bombillaz» ja «Svjata Vatra». Viimase kontserdi ajal süüdatakse ka suur tuleriit ning kui see on põlenud söerajaks, saavad vabatahtlikud osalejad selle paljajalu ületada.

Loengute ja töötubadega esinevad: Margus Rump, Galina Ader, Kalev Veskimäe, Merike Kütt, Kristel Treier, Helju Täär, Kaia Karjatse, Aivar Täpsi, Anneli Säre, Marju Varblane, Reti Üpraus, Margit Foht, Kristina Pirgop.

Loe täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles