Raid: häältepüüdjatest katsume üle olla

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raid
Andres Raid Foto: Sille Annuk

Rahvaliidu pressiesindaja Andres Raidi sõnul ei rõhu erakond valimiste eel mitte häältepüüdjatele, vaid selgele sõnumile.

«Häältepüüdjatest kui sellistest katsume üle olla, puhttähenduslikultki on sellel sõnal selgelt negatiivne maik juures,» rääkis Raid Postimees.ee´le.

Tema kinnitusel ei ole kohad riigikogus Rahvaliidu jaoks eesmärk omaette, vaid vahendiks oma lubaduste täitmisel, mille erakond on valimiste eel välja käinud.

«Rahvaliit on valmis koostööks kõigiga, kui küsimus on õilsa eesmärgi saavutamises ja vastupidi, koostööd ei tehta ühegi jõu ega kooslusega, kui eesmärgiks on sigadus,» märkis Raid.

«Arvame, et senine praktika, kus suurim pingutus ongi valimiseelne propaganda ja sellega tipnevad kohad parlamendis koos kaasneva jõudeeluga, on möödanik ja tegelik töö ja pingutus parlamendis alles algab,» lisas ta.

Mis puudutab Arnold Rüütlit, siis on Raidi sõnul on nii tema kui ka teiste valikud austust väärt ning Rüütli loov ja praktiline tegevus valimiste eel enam kui teretulnud ja tervitatav.

«Lahkunutest niipalju, et nendegi otsus on tervitatav juba seetõttu, et paljud vaidlused jäävad erakonnasiseselt olemata ja kõikumine vasakpoolsuse serval on asendunud selge paremkonservatiivse ilmavaatega,» sõnas Raid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles