Trubetsky: lahkun tagakiusamise tõttu Keskerakonnast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky.
Tõnu Trubetsky. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Augustis Keskerakonnaga liitunud muusik Tõnu Trubetsky teatas, et lahkub tagakiusamise tõttu erakonnast.

«Seoses tagakiusamise, tapmisähvarduste ja vaimse terroriga olen otsustanud lahkuda Keskerakonnast ja vähemalt mõneks ajaks ka poliitikast,» teatas Trubetsky.

Muusik lisas, et poliitikast taandumise põhjused on läbinisti isiklikud ja Keskerakonna poliitika on talle endiselt sümpaatne.

«Siiski olen huvitatud suuremast sõltumatusest, mida erakonda kuulumine mingil määral piirab,» ütles Trubetsky. «Võib-olla on õigus ka neil, kes arvavad, et ma ei sobi poliitikasse.»

Toobal: meedia käitus Trubetskyga rõvedalt

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et talle tuli Trubetsky lahkumissoov suure üllatusena.

«See, kuidas õukonnameedia Trubetskyga pärast Keskerakonda astumist käitus, oli lausa haiglane ja rõve,» ütles Toobal. «Lisaks meediale andsid endale õiguse Trubetsky vastu sõna võtta ka mõned põhjajoonud arvamusliidrid. Kõik nad tuleks vastutusele võtta.»

Toobal lisas, et Trubetsky peaks politsei poole pöörduma, sest tapmisähvardused ja vaimne terror on seadusevastased. Samuti ütles ta, et usutavasti teeb punkmuusik Keskerakonnaga ka edaspidi koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles