«Laulukarussell» toob Vikerraadio senistele lastesaadetele lisa

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerraadio eetris veab «Laulukarusselli» Tiina Vilu.
Vikerraadio eetris veab «Laulukarusselli» Tiina Vilu. Foto: ERR

Eesti Televisioonis eelmisel nädalal kümnendat hooaega alustanud võistlussaade «Laulukarussell» jõuab tänavu ka Vikerraadiosse.


Kuulaja saab teada, mis toimub kontsertide eel ja järel, kuidas läheb laululastel proovides ning laval. Oma muljeid jagavad lisaks lauljatele ka õpetajad, fännid ja žürii liikmed.



Saates kõlavad parimad esitused ja võidulaulud. «Laulukarussell» on Vikerraadio eetris esmaspäeviti kell 9.45 ja kell 18.30. Raadiosaate toimetaja on Tiina Vilu.



ETV tänaõhtuses teises «Laulukarusselli» saates, mis algab kell 19.05, esinevad Tallinna, Jõgevamaa ja Pärnumaa lapsed. Oma lemmiklaulja valivad seekord välja saatekülalised Märt Avandi, Karin Rask ja Olav Ehala.



Nii selle kui ka kõigi järgmiste võistlussaadete kaadritagust elu Vikerraadio «Laulukarussell» kuulda lasebki.



Lisaks uuele saatele «Laulukarussell» on Vikerraadio eetris lastesaated «Mina lood» teisipäevast neljapäevani kell 9.45 ning õhtune «Unejutt» iga päev kell 20.45.



Viiendat hooaega alustas nutikatele lastele mõeldud mälumäng «Miniturniir», kus «Mnemoturniiri» meeskonnast tuntud heatujuline ja suurte teadmistega saatejuht Ivo Linna noori mälumängureid läbi raskete küsimuste juhatab.



«Miniturniir» on Vikerraadio eetris reedeti kell 9.45 ja kell 18.30. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles