«Olukorrast riigis»: keda tahab Keskerakond Savisaare asemel linnapeaks? (3)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Hirvepargis toimus täna koosolek Keskerakonna esimehe, Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaare toetuseks.
Tallinnas Hirvepargis toimus täna koosolek Keskerakonna esimehe, Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaare toetuseks. Foto: Liis Treimann

Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» viskas ajakirjanik Andrus Karnau üles küsimuse, keda tahab Keskerakond Savisaare asemel linnapeana näha.

Karnau sõnul näitab asjaolu, et Tallinna abilinnapead käisid Hundisilmal ja pakkusid kohtu poolt Tallinna linnapea kohalt kõrvaldatud Edgar Savisaarele Tallinna Linnavolikogu esimehe kohta, et tegelikult tahavad nad temast linnapeana lahti saada, kuna ilmselt on kohta kellelegi teisele vaja, vahendas ERRi uudisteportaal.

Karnau arvates võib üheks linnapea tooli pretendendiks olla Jüri Ratas, kuivõrd Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendi koht ei ole veel kindel. Samas võib tema arvates kohta himustada ka keegi abilinnapeadest.

Igatahes pole Savisaarele volikogu esimehe koha pakkumisega tegu mitte viisakusavalduse, vaid võimuvõitlusega, arvas Karnau.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles