Kevade dieet: kuidas vabaneda lühikese ajaga üleliigsest 23 kilost!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Sel aastal otsustasin, et vabanen iga hinna eest vähemalt 20 kilost. Siiani olen kaotanud juba 23 kg! Minu suuri muudatusi ei saa mitte märgata,” – jagab oma rõõmu muudatuste tulemuste üle Ninel (49). Loe intervjuud ja saad teada, kuidas ka Sina võid kaotada liigseid kilosid! 

Mine StockholmHealth.lv veebilehele ja loo oma salenemiskava!

– Milline oli Teie varasem salenemiskogemus?

– Ülekaaluga võitlen ma tulemusteta juba kaua, alates 28 aasta vanuselt. Veel möödunud aastal kaalusin 114 kilo. Olin proovinud dieete internetist, ajakirjadest. Minu kõige suurem probleem on, et ma ei suuda taluda näljatunnet, mis on iseloomulik ajakirja-dieetidele. Ei näinud ka suurt mõtet enesepiinamiseks. Olin seisukohal, et kui dieet ei anna reaalseid tulemusi, pole väärt jätkata enese piinamist!

– Kuidas Te saite teada Stockholmi dieedist?

– Sel aastal otsustasin, et kaotan 20 kilo – iga hinna eest! Stockholmi dieedist teadsin juba ammu, kuid ma ei uskunud, et ka päriselt on võimalik nii kiiresti saleneda. Mul juba olid halvad kogemused teiste dieetidega. Olin juba mitu korda täitnud veebilehel ankeedi, kuid dieedikava ikkagi ei tellinud. Siis märkasin, et veebilehel saab tasuta konsulteerida programmi toitumisspetsialisti Lienega. Kasutasin võimalust ja esitasin talle kõik küsimused, mis mind huvitasid. Nõustamise ajal mõistsin, et Stockholmi dieet on just see, mis on mulle vajalik – individuaalselt minule koostatud dieet, mille ajal ei pea nälgima! Registreerusin ja hakkasin järgima oma dieedikava.

– Kuidas toimus dieedi järgimine?

– Nädalaks koostatud kava oli väga lihtne järgida. Kaalusin end iga päev ja juba teise päeva õhtul nägin, et 2 kilo on kadunud. Nädala pärast olin ma salenenud 10 kilo võrra. Meeldiv, kuid ma tahtsin kaalu veelgi enam langetada. Mu kaal langes endist viisi, nagu märkis toitumisspetsialist. Minu ainevahetus oli tööle hakanud, seetõttu jätkus kaalulangus kilode kaupa.

– Mitmest kilost olete Stockholmi dieediga vabanenud?

– Praeguse ajani olen Stockholmi dieedi abil vabanenud 23 kilost. Saan hulgaliselt komplimente kolleegidelt ja oma abikaasalt – minu muudatusi ei ole võimalik mitte märgata!

– Õnnitleme! Seda on tõepoolest palju! Mida Te soovitaksite teistele, kes soovivad ka saleneda?

– Eriti nüüd, kevadel, soovitan: „daamid, kui soovite vabaneda „talverehvist”, siis Stockholmi dieet on just see, mis on teile vajalik!” Te võite minna randa ilusa kehaga!

Alusta suvehooaega saleda kehaga – see on jõukohane ka Sulle!

Mine StockholmHealth.lv veebilehele ja loo oma salenemiskava!

Copy
Tagasi üles