Sillamäe elektrijaamas hukkus tänavu juba teine inimene

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünlad.
Küünlad. Foto: Kristjan Teedema

Sillamäe soojuselektrijaamas hukkus teisipäeval elektrilöögi tagajärjel töökohal 58-aastane mees. Juhtumi suhtes on algatatud kriminaalmenetlus.

5. juulil kella 10.30 ajal juhtus Sillamäel Kesk tänaval asuva tööstushoone territooriumil õnnetus, milles hukkus elektrilöögi tagajärjel 58-aastane mees.

Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus või põhjustatud inimese surm.

Juhtumi täpsemaid asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluse käigus.

Sillamäe elektrijaamas hukkus tänavu juba teine inimene. Prokuratuuri sõnul on teise tööõnnetuse uurimine hetkel kohtueelses menetluses.

Eelmine õnnetus juhtus 25. veebruaril, kui elektrijaama töötaja sai tööõnnetuse tagajärjel eluohtlikke tervisekahjustusi, millesse ta hiljem haiglas suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles