Uskumatult õnnelik avarii Tartumaal: rattad kaotanud ja süttinud veok, katuse kaotanud sõiduauto, kuid vigastatuid pole

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva õhtul juhtus Tartumaal liiklusõnnetus, milles osalenud kolme sõiduki juhid ja kaasreisijad võivad küll õnne tänada, et nii kergelt pääsesid.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul  sai häirekeskus esmaspäeva õhtul kell 18.21 teate liiklusõnnetusest Jõhvi-Tartu-Valga maantee 162. kilomeetril.

Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse Tartust puidukoormaga Rõngu poole liikunud veok DAF, millel tulid tagumiselt veosillalt rattad alt ära. «Üks äratulnud ratas veeres otsa vastutulevale sõidukile Chrysler selliselt, et sõiduauto sai olulisi kahjustusi ning rehv «lõikas» sõidukilt katuse pealt ära. Ratas kahjustas kergemalt ka teist vastutulnud sõidukit Volkswagen. Rattad kaotanud veok süttis põlema, päästeametnikud kustutasid sõiduki,» kirjeldas toimunut Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Õnneks pääsesid kõik inimesed õnnetusest enam-vähem tervena, vaid Chrysleris viibinud naine vajas esmaabi. «Olulisi vigastusi tal ei tuvastatud,» märkis Gonjak.

Õnnetuse tõttu on Jõhvi-Tartu.Valga maantee üks sõidusuund suletud ja jääb suletuks ilmselt kuni teisipäeva hommikuni, lisas Gonjak.

Maanteeamet paigaldab kohapeale vastavad märgid, et liiklus teise sõidusuuna kaudu sujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles