Valesti parkinut korrale kutsunud kojameest ähvardab kohtutee

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Foto on illustreeriv.
Rusikas. Foto on illustreeriv. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Valesti parkinud autoomaniku käest aasta tagasi peksa saanud eakas kojamees ootas mitu kuud, et vägivallatseja karistada saaks, ent peab nüüd ootamatult ise koos naisega tõrjuma kriminaalsüüdistust ründamises, kirjutab Õhtuleht.

Ühel 2010. aasta detsembrihommikul lõpetas Pärnu Mai 16 korteriühistu kojamees Vladimir (72) lumerookimist, kui lähenes hele sõiduauto Chrysler, mis jäi seisma kortermaja äärmise trepikoja ees.

Vladimir tegi märkuse, et mees võiks mujale parkida, mispeale autojuht kojameest ründas.

Valdimir esitas avalduse, kuid kriminaalasi lõpetati. Mehe ülltatus oli suur, kui sai teada, et autojuht oli hoopis tema vastu avalduse esitanud ning süüdistuse kohaselt tungis tema koos abikaasaga kahekesi autojuhile (keda varem on viis korda kriminaalkorras karistatud) luua ja lumelabidaga relvastatult kallale, tekitades ligi kahemeetrisele mehemürakale kehavigastusi ja hingelisi üleelamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles