Hõbemägi: Mustika kaupmehed tegid sajandi tehingu

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustika keskuses said ulatuslikke vee- ja suitsukahjustusi ka poed, mis jäid napilt leekidest puutumata.
Mustika keskuses said ulatuslikke vee- ja suitsukahjustusi ka poed, mis jäid napilt leekidest puutumata. Foto: Liis Treimann

Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi ütles tänases Kuku raadio saates «Keskpäevatund», et poed, mis Mustika keskuses põlesid, tegid sajandi tehingu.


Hõbemägi ütles, et põlenud kaup ja kaupluste sisseseade «müüdi nelja tunniga maha soetushinnaga»,viidates sellele, et kaubad poodides olid kindlustatud.

«Äri oli tehtud, pole vaja maksta renti, vaevelda hindade languse käes ja maksta müüjatele palka. Ma ütleksin et Mustika keskuses hätta jäid need, kes ei põlenud, aga need, kes põlesid tegid sajandi tehingu,» ütles Hõbemägi.

Teine saatejuht Ainar Ruussaar lisas, et põhiliselt põlesid mööbel ja elektroonika, mida kriisiajal on keeruline müüa.

Ruussaar tõi välja, et viimastel päevadel on sagenenud ka luksusautode vargused, kusjuures üks varastatud auto omanik on juba kindlustuspettuse eest kahtluse alla sattunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles