Kuus inimest kinnitasid Silver Meikari versiooni

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Kalev Lillo (esiplaanil) eile Reformierakonna peakontoris pressile kommentaare jagamas, justiitsminister Kristen Michal (vasakul) on juba rääkinud.
Riigikogu liige Kalev Lillo (esiplaanil) eile Reformierakonna peakontoris pressile kommentaare jagamas, justiitsminister Kristen Michal (vasakul) on juba rääkinud. Foto: Liis Treimann

Reformierakonna ebaseadusliku rahastamise kriminaalasjas olid kogutud tõendid piisavad kuriteokahtluse esitamiseks, kuid polnud küllaldased veenvaks süüdistuseks.

Stiilis «sõna sõna vastu» lõpplahenduse saanud Reformierakonna rahastamisskandaal jättis Silver Meikari priiks valetamiskahtlusest, samas olid justiitsminister Kristen Michalile esitatud kahtlustused põhjendatud, kuid veenev tõestamine võimatu.

Vaadates kogu asjade kulgu läbi uurijate silmade, jõuame tagasi 2009. aasta novembrisse, mil Meikarile helistas Reformierakonna tollane peasekretär Michal ja küsis, kas ta on nõus annetama parteile raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles