Veerenni ülesõidu juures ehitatakse autodele tagasipöördekohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesklinna poolt tulles võeti enne Veerenni ülesõitu tänava kõrval maha suured puud ning nüüd on seal alustatud autodele tagasipöördekoha rajamist.

Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo ütles Postimehele, et enne Veerenni raudteeülesõitu rajatakse tagasipöördesilmus.

«Tänav ei saa ju sirgelt ja läbilõigatult ära lõppeda, peab olema manööverdamise ruum,» selgitas Harjo. «Tuleb tagada juurdepääs tänavast nii paremal kui vasakul pool asuvatele firmadele.»

Tallinna linnavalitsusel on kavas mootorsõidukitele sulgeda Veerenni raudteeülesõit kas 19. novembril või veidi hiljem. Täpne kuupäev sõltub sellest, kuidas ilmad lubavad teha viimaseid asfalteerimistöid Tehnika tänavat Järvevana tee ja Viadukti teega ühendaval raudteeviadukti alusel teelõigul. Veerenni ühetasandilise ülesõidu sulgemist nõuab Eesti Raudtee.

Luite asumi inimesed on kogunud juba rohkem kui 900 allkirja Veerenni raudteeülesõidu sulgemise vastu ning saatnud vastavaid kirju mitmetele ametkondadele ning ka linnapea Edgar Savisaarele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles