Uus liikluskord jääb märkamata

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne tänavalt kesklinna suunas Tähe tänavale pöörates jääb sissesõitu keelav märk nii tänavavalgustusposti varju, et ka hea tahtmise korral pole võimalik seda tähele panna.
Õnne tänavalt kesklinna suunas Tähe tänavale pöörates jääb sissesõitu keelav märk nii tänavavalgustusposti varju, et ka hea tahtmise korral pole võimalik seda tähele panna. Foto: Sille Annuk

Kitsamatel tänavatel talveks kehtestatud liikluskord jääb mõneski kohas autojuhtidel märkamata, sest muudatustest teavitavaid märke pole piisavalt. Eriti segane olukord on Tähe tänaval.

Talviste teeolude tõttu kehtestas linn möödunud kolmapäeval ligi kümnel tänaval ajutise liikluskorralduse. Enamasti on keelatud parkimist ja sissesõitu. Muu hulgas keelati Tähe tänaval kesklinnasuunaline liiklus Õnne, Tolstoi, Eha ja Pargi ristmikult. Muudatusest teavitavad märgid on aga paigaldatud vaid Tähe tänava suunas.

OÜ Autosõit sõiduõpetaja Urmas Kisand ütles, et kõrvaltänavast Tähe tänavale keerates on ajutisi liiklusmärke väga raske tähele panna. «Seal pole mingit infot, et parempööret ei tohi teha. Märk on nii kõrgel ja seda on väga raske märgata,» sõnas Kisand. Ta pakkus välja, et kõrvaltänavatele oleks pidanud lisama ka kohustusliku sõidusuuna märgid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles