Lihtliikmetelt saab tagasisidet erakonna siselisti kaudu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor
Eiki Nestor Foto: Peeter Langovits

Erakondade sisemiseks kasutuseks mõeldud e-posti listide olemasolust saab laiem avalikkus teada harilikult siis, kui sealt lekib mõni kriitiline sõnavõtt parteijuhtide aadressil või vastupidi, lekitatakse teadlikult parteijuhi kriitikat koalitsioonipartneri kohta. Formaalselt on need aga mõeldud lihtliikmetelt tagasiside saamiseks. E-posti listid on kõigil neljal parlamendierakonnal ja mõnel on neid lausa mitu.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) liikmete vaheline suhtlus käib temaatiliste ja piirkondlike meililistide kaudu, olemas on ka partei sisevõrk. Ajalehte Sotsiaaldemokraat annab erakond välja nii eesti kui ka vene keeles, samuti on mõlemas keeles partei lehekülg Facebookis.

SDE riigikogu fraktsiooni aseesimees Eiki Nestor ütles, et põhilised on kaks meililisti: infolist sündmuste, liikmete artiklite ja ürituste kohta ning arutelulist, kus osalejaid lihtliikmest kirjanik Jaan Kaplinskini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles