Politseipatrull tabas ligi 5-promillises joobes veokijuhi

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter
Alkomeeter Foto: Küllike Rooväli / Postimees.ee montaaž

Täna kella 14 ajal peatas Põhja prefektuuri politseipatrull Tallinna-Tartu maanteel liikunud veoki, politseinikud kõrvaldasid veokiroolist 40-aastase Kalvi, kes tabati veokit juhtimas ligi 5- promillises alkoholijoobes.

Maanteel ebastabiilselt liikunud veok jäi liiklusjärelevalvet teostanud politseinikele silma sõitmas Tallinna poole, vahendas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Suur puitu vedanud veok peatati Tallinna-Tartu maantee 6. kilomeetril. Politseinikud tuvastasid mehel üle 4,8-promillise joobe.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juhi komissar Elari Kasemetsa sõnul ei saa sellise veokijuhi käitumist mitte kuidagi mõista.

«Tulla suure liiklustihedusega Tartu maanteele sõitma koormaga veokiga, kui Su joove on eluohtlikult suur – see on juba tõenäolise liiklusmõrvari käitumine,» sõnas komissar Kasemets.

«Liiklusjärelevalve üheks tähtsamaks eesmärgiks ongi märgata ohtlikult käituvaid sõidukijuhte ning taolised tuleb kahtlemata kohe liiklusest kõrvaldada,» lisas ta.

 

Kinnipeetud joobes veokijuht toimetati edasisteks menetlustoiminguteks
politseiosakonda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles