Suur-Sõjamäel süttis tootmishoone

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Suur-Sõjamäel
Tulekahju Suur-Sõjamäel Foto: Martin Ilustrumm

Tallinnas süttis täna lõuna ajal aadressil Suur-Sõjamäe põik 9 asuv plekist angaar, milles valmistatakse plekist konservikarpe.

Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud, kuna nad jõudsid enne tulekahju levimist angaarist väljuda. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 16.06, sündmuskohal jätkub konstruktsioonide avamine ja tulekollete lõplik kustutamine.

Angaari kütmiseks kasutatakse pullerjani, mille metallist korstna ümbrusest esialgsel hinnangul tulekahju alguse sai. Põlemine on angaari plekkide vahel soojustuses täies ulatuses, mistõttu lammutavad päästjad tulekolletele ligipääsemiseks ja kustutamiseks angaari katvat plekki.

Kustutamist raskendas asjaolu, et kaks angaari on ehitatud teineteise peale. Alumise angaari lagi varises kustutustööde käigus sisse, keegi viga ei saanud.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kolm minutit pärast kella 13 päeval, sündmuskohal hakkasid tööle päästjad Lilleküla, kesklinna, Nõmme, Mustamäe ja Assaku komandodest, päästetöid juhib operatiivkorrapidaja. Kohal on ka politsei ja kiirabi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles