Miljardite jagamine sai lõpuks selgeks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle hooaja esimesel poolel haigutas NHLi meeskondade riietusruumis tühjus, ent õige pea hakkab seal käima vilgas tegevus.
Selle hooaja esimesel poolel haigutas NHLi meeskondade riietusruumis tühjus, ent õige pea hakkab seal käima vilgas tegevus. Foto: AP/Scanpix

Kõik rahast pungil USA profiliigad seisavad aeg-ajalt silmitsi tööseisakuga, mis halvimatel juhtudel võib kesta kogu hooaja. Just selline stsenaarium oli kuni pühapäevani ähvardamas jäähoki profiliigat NHL.

Paljud ookeani taga mängivad hokimehed on sel hooajal leiba teeninud Euroopas ja kõik märgid viitasid kogu NHLi hooaja ärajäämisele. Uue kollektiivlepingu sõlmimise jaoks kokkuleppe saavutamiseks ei tahtnud järeleandmisi teha ei mängijate ühendus NHLPA ega liiga ning nii oli tööseisak pühapäevaks kestnud juba 113 päeva.

Pühapäeva esimestel tundidel sõlmitud esialgne leping ootab veel ametlikku kinnitamist, kuid 16 tundi kestnud koosoleku lõpuks jõuti tingimusteni, mis rahuldavad nii liigat kui ka mängijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles