Sten Sokk: tunnen puudust lähedastest

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel esimest korda välismaale mängima siirdunud Sten Sokule on Gruusia klubis Tbilisi Olimpi usaldatud põhimängujuhi koht. Klubi hoiab Gruusia superliigas esimest kohta.
Sügisel esimest korda välismaale mängima siirdunud Sten Sokule on Gruusia klubis Tbilisi Olimpi usaldatud põhimängujuhi koht. Klubi hoiab Gruusia superliigas esimest kohta. Foto: www.superleague.ge

Tartu Postimees uuris, kuidas läheb möödunud sügisel Gruusiasse siirdunud Tartu Rocki endisel mängujuhil Sten Sokul, kelle uus koduklubi Tbilisi Olimpi on praegu Gruusia superliiga liider.

Milliseid pakkumisi teil veel oli, enne kui Gruusia valisite?

Pakkumisi oli veel Tšehhi ja Portugali liigast. Gruusia klubi valisin seetõttu, et siinne treener tundis mind juba noortekoondise aegadest ning ta lubas mulle põhimängujuhi kohta. Plussiks on see, et klubi eesmärk on ikkagi võita meistritiitel, mis aitaks nad ka Euro­­Challenge’i sarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles