Tallinlasi huvitavad spordiklubid, ettevõtluskoolitused ja info hauaplatside kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna panoraam Lasnamäe veerult.
Tallinna panoraam Lasnamäe veerult. Foto: Peeter Langovits

Tallinna avalike teenuste andmekogu, mis võimaldab linlastele interneti vahendusel mugavamat suhtlust ja asjaajamist erinevate ametkondadega ning mille kaudu on võimalik tasuda arveid, kirjutada taotlusi ja avaldusi, kasutati mullu 644 871 korda.

Interneti vahendusel enim kasutatavaiks teenusteks on sporditegevuse toetust saava spordiklubi määramine (tarbimisest 98% e-teenusena), ettevõtluskoolitused ja teabepäevad (94,5%), raieluba (92%) ning hauaplatsi otsing (83,7%). Enimkasutatavad teenused on sotsiaaltoetuste taotlemine ning perekonnasündmustega seotud teenused, populaarsed elektrooniliselt kasutatavad teenused on ka lapsehoiuteenuse hüvitamine, maksuvõla puudumise tõend, mittetulundusühingute tegevuse toetamine kultuuri valdkonnas, ehitusloa taotlemine ja munitsipaaleluase.

Kõige rohkem on tuntud huvi sotsiaal- ja tervishoiuameti ja perekonnaseisuameti teenuste vastu. Neile järgneb spordi- ja noorsooamet ning transpordiamet ja linnaplaneerimise amet. Võrreldes mullusega on on iseteeninduskeskkonna kasutatavus kasvanud ligi 15%, Iseteeninduskeskkonda on kasutatud üle 15 700 korra, arveid tasuti üle 6600 korra, SMS-teavitusi on tellinud üle 4200 kodaniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles