Kauplus katsetab uusi süsteeme

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tarbijate Kooperatiivi juht Tarmo Punger näitab, kui mugav on nüüd kauba eest tasuda – lükkad ostukäru kassast läbi ning viibutad korraks lugeja suunas säästu- ja pangakaarti. Täna katsetatakse sellist süsteemi Lembitu Konsumis.
Tartu Tarbijate Kooperatiivi juht Tarmo Punger näitab, kui mugav on nüüd kauba eest tasuda – lükkad ostukäru kassast läbi ning viibutad korraks lugeja suunas säästu- ja pangakaarti. Täna katsetatakse sellist süsteemi Lembitu Konsumis. Foto: Lauri Kulpsoo

Neli aastat tagasi oli Tartu Tarbijate Kooperatiiv (TTK) uuenduste esirinnas, kui avas Lembitu Konsumis iseteeninduskassad, kuid tehnoloogia areng lubab astuda sammu edasi.

Iseteeninduskassad saavad hakkama müüja abita, vähemalt enamasti. See võimaldab kauplusepidajal tööjõu pealt kokku hoida, kuid siiski on tipptundidel poodides järjekorrad.

Lembitu Konsumi iseteeninduskassadele liidetud uus tehnoloogia võimaldab aga kassaprotseduuri läbi teha lihtsalt kassast läbi jalutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles