EKRE-l on puudu aktiivsetest juhtfiguuridest

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE kongress Tallinnas Mustpeade majas.
EKRE kongress Tallinnas Mustpeade majas. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Tänase seisuga näib ülimalt tõenäoline, et äsja kongressi pidanud Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) valimistel Kuressaares ja Saaremaal oma erakonna nime all välja ei tule, kuna puudu on aktiivsetest juhtfiguuridest.

Hõreda eesliiniga EKRE panustab suurematele linnadele nagu Tallinn, Tartu ja Pärnu, ülejäänud keskuste osas jätab erakonna volikogu kohalikele ringkondadele vabad käed: kas minna valimistele vastu erakonna nime all või mõne teise valimisliidu nimekirjas, kirjutab Meie Maa.

Vana aasta lõpus toimus küll EKRE-l Kuressaares kõnekoosolek, millest võttis osa paarkümmend erakonna liiget.

«Oleme suutnud taastada Saaremaal endise Rahvaliidu baasil oma ringkonna, aga veel mitte aktiivse tegevuse. Tuleb tunnistada, et vaja jääb aktiivsetest inimestest, kes nõustuks osalema eesliinil,» tõdes eile EKRE volikogu juht ja Saue linnapea Henn Põlluaas, kes osales elusate näidetega ka detsembrikuu kõnekoosolekul kultuurikeskuses.

Mullu lossihoovis «Vaba Rahva Laulu» korraldanud EKRE liige Ülo Kannisto tõdes, et äsjasel kongressil ei osalenud saarlasi peale Arnold Rüütli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles