Tudengid lahendasid rahvusvahelist piiritüli

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli õigusteaduskonna tudengid Birgit Aasa (vasakult), Kärt Raud, Maarja Pild ja Lauri Kriisa tõid Teldersi harjutuskohtuvõistluselt suulises argumentatsioonis teise koha.
Tartu Ülikooli õigusteaduskonna tudengid Birgit Aasa (vasakult), Kärt Raud, Maarja Pild ja Lauri Kriisa tõid Teldersi harjutuskohtuvõistluselt suulises argumentatsioonis teise koha. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli juuratudengid lahendasid harjutuskohtus piiritüli kahe riigi vahel ning tõid kostjapoolse tugeva suulise argumentatsiooni tulemusena koju tubli tunnustuse.

Tartu Ülikooli õigusteadustudengid pälvisid rahvusvahelisel Teldersi harjutuskohtuvõistlusel teise koha suulise argumentatsiooni eest. Üldarvestuses ehk kirjaliku ja suulise argumentatsiooni eest kokku anti Eesti võistkonnale 13. koht, mis on 40 ülikooliga võistlemisel samuti tubli tulemus.

Neljaliikmelises võistkonnas esindasid hagejat Tartu Ülikooli õigusteaduse bakalaureusetudengid Lauri Kriisa ja Kärt Raud ning kostjat Birgit Aasa ja Maarja Pild. Kuigi Haagis rahvusvahelises kohtus võisteldi aprilli lõpupäevil, algas tudengeile ja juhendajaile võistlus juba mullu 1. oktoobril, kui saadi kätte kohtukaasus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles