PPA tellib väljasaadetavatele juuksuriteenust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuksur. Foto on illustreeriv
Juuksur. Foto on illustreeriv Foto: Marko Saarm / Sakala

Politsei- ja piirivalveamet kuulutas välja lihtsustatud korras hanke juuksuriteenuse tellimiseks, eeldatavalt kulub kolme aasta jooksul selle peale 24 300 eurot.

Teenust pakutakse väljasaatmiskeskuses. PPA kommunikatsioonibüroo nõuniku Katrin Rohtla sõnul on keskus kohustatud jälgima väljasaadetavate hügieeninõudeid ning juuksuriteenuse osutamine on sellest üks osa. «Teenust osutatakse üks kord kuus ja maht sõltub keskuses viibivate ning teenust soovivate isikute arvust,» lausus Rohtla.

Kuni 2. juunini kehtiva juuksuriteenuse lepingu kohaselt on ühe lõikuse hinnaks 25 eurot. «Uue riigihanke puhul lähtuti viimase kuue kuu  juuksuriteenuse osutamise mahtudest ja hindadest,» selgitas Rohtla.

Möödunud aastal osutati juuksuriteenust kokku 136 inimesele, seega kuus keskmiselt 11 inimesele. Sel aastal on esimese nelja kuu jooksul osutatud teenust 125 inimesele, seega on juukselõikuse huvilisi olnud keskmiselt 28-33 inimest kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles