Nõmme vanaproua andis osavatele petturitele hiigelsumma

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petturid saadeti kohtu alla
Petturid saadeti kohtu alla Foto: SCANPIX

Üks Nõmme vanaproua läks vene keelt kõnelenud petturite õnge ja ostis neilt väheväärtuslikku köögikraami koguni 250 euro eest.

Mupo pressiesindaja Meeli Hunt rääkis, et täna helistas neile vanaproua, kes eile korrastas Tallinnas Nõmmel oma koduaeda, kui äkki tulid ta juurde mees ja naine, kirjutab Õhtuleht

Paarikesel oli kaasas kotitäis ilusas pakendis läikivaid potte-panne ja lusikaid-kahvleid ning nad väitsid, et neil on vaja kiiresti koju Peterburi sõita, kuid ei tohi kraami üle piiri viia.

Nii uurisid nad ohvrilt, kas võivad kraami proua juurde hoiule jätta või ostaks proua kraami lausa ära ning hinnaks öeldi 600 eurot.

Vanaproua rääkis mupole, et petturitel oli hüpnootiline oskus vastupanu ja tahet murda ja et asi päädis sellega, et ta maksis sulidele 250 eurot ja vastu sai (nagu lähemal vaatlusel selgus) odavad, kuid kenasti pakendatud köögiriistad.

Refereeritud artikli täistekst siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles