Hukkunuga plahvatus BLRT tehases tõi kriminaaluurimise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Laevaremonditehase territooriumil toimus plahvatus, kus hukkus üks ja sai viga kaks inimest.
Balti Laevaremonditehase territooriumil toimus plahvatus, kus hukkus üks ja sai viga kaks inimest. Foto: Küllike Rooväli/Elisabeth Rooväli

Politsei käivitas seoses eile Tallinnas Koplis BLRT tütarfirma Elme Messer Gaas tootmisüksuses toimunud hukkunuga plahvatuse asjaolude selgitamiseks kriminaaluurimise.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro ütles ERR-i uudisteportaalile, et kriminaaluurimine käivitati  karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, millega on ettevaatamatusest põhjustatud inimese surm.

Päästeamet sai eile kell 13.02 väljakutse aadressile Kopli 103, kus esialgsetel andmetel oli gaasiplahvatus, mille tõttu varises kokku ühekorruselise tootmishoone katus 30 ruutmeetri ulatuses.

Varingus sai viga kaks hoones viibinud töölist, surmavalt sai vigastada mees, kes viibis hoonest väljas, kuid sai pihta maja välisseinast paiskunud kividega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles