Eesti kulutab tänavu lõimumisele seitse miljonit eurot

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval otsustab Rakvere linnavolikogu lisaeelarve vastuvõtmise.
Kolmapäeval otsustab Rakvere linnavolikogu lisaeelarve vastuvõtmise. Foto: Toomas Huik / Postimees

Valitsus kiitis täna heaks lõimumiskava tänavuse rakendusplaani, mille järgi kulutab riik sellele valdkonnale 7,04 miljonit eurot.

Riigieelarves on tänavu lõimumisprojektidele ette nähtud 4,15 miljonit eurot ning välisvahendeid koos kaasfinantseeringuga 2,89 miljonit eurot, teatas valitsuse pressiesindaja.

Lõimumiskava tänavuse rakendusplaani finantsvahenditest moodustab 2,38 miljonit eurot haridusliku ja kultuurilise lõimumise valdkond, 1,96 miljonit eurot sotsiaalse ja majandusliku lõimumise valdkond, 1,47 miljonit eurot õigusliku ja poliitilise lõimumise valdkond ning 1,22 miljonit eurot lõimumiskava juhtimise, seire, hindamise, asutuste tegevusvõime tõstmise ja rahvusvahelise koostöö valdkond.

Mitmed tänavu rahastatavad tegevused lõpevad järgmisel aastal.

2012. aasta lõimumise rakendusplaani kogumaht oli 7,75 miljonit eurot, millest riigieelarvest tuli 5,17 miljonit eurot ning välisvahendid koos kaasfinantseeringuga 2,58 miljonit eurot.

Lõimumiskava 2012. aasta tegevusi rahastas haridus- ja teadusministeerium 2,76 miljoni euroga, kultuuriministeerium 2,88 miljoni euroga, töötukassa 1,92 miljoni euroga ja rahvusringhääling 0,19 miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles