EMT ohverdas vanad kunded 4G-le

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõneski kodus on üks koht puuriida juures, kus töötavad vanemad telefonid, aga isegi see ei pruugi päästa EMT innovatsiooni eest.
Mõneski kodus on üks koht puuriida juures, kus töötavad vanemad telefonid, aga isegi see ei pruugi päästa EMT innovatsiooni eest. Foto: Anni Nöps

EMT süüdistab leviprobleemides viletsa antenniga nutitelefone, ent jätab vastuseta põhiküsimuse – miks just sel kevadsuvel ja miks veavad alt tavalised telefonid.

Alatskivi valla elanik Kristjan Paapsi pole sealkandis ainus, kelle hinnangul on mobiilside viimasel ajal üle mõistuse vilets ja hüplik. «See teema ajab mul närvid ikka väga püsti,» lausus ta. «Olen liikunud selle telefoniga (iPhone 4S) ringi sügisest saadik ja siis see töötas. See on täiesti arusaamatu, mis Alatskivi kandis viimasel ajal toimub,» räägib Paapsi. «Ma ei saanud üleeile kahe tunni jooksul oma vanematega kontakti, see ei ole ju normaalne teenuse pakkumine! Levi kõigub täiesti müstiliselt.»

Jätkem nüüd meelde Paapsi sõnad: «See, mis siin umbes juunis pihta hakkas, oli täiesti käsitamatu!» Samamoodi sorib mälus teinegi alatskivilane – temagi mäletab, et häired tekkisid kevadsuvel. Alatskivilaste kaebekirjadele vastab EMT järjekindlalt, et süüdi on moodne telefon ja selle kasutamise viisid. «Meil on mõõdetud, et näiteks iPhone’i tundlikkus on kaks korda nõrgem kümne aasta tagusest Nokiast, mis tähendab tõsist levi halvenemist,» selgitab EMT ühes kirjas. Paapsi sõnul ajab EMT praegu kõik klientide ja telefonide süüks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles