Naine peletas mopeedijuhte okastraadiga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Okastraataed.
Okastraataed. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Saaremaal vajas haiglaravi mopeedijuht, kes oli sõitnud okastraati ja saanud hulgaliselt lõikehaavu. Oma Saare andmetel pani traadi teele vanem naine, kes püüdis noori juhte teelt peletada.

Kui algselt arvati pärast õnnetust, et tegemist on õnnetusjuhtumiga, siis hiljem selgus, et okastraat ei pruukinud tee peal ees olla juhuslikult, vaid selle oli sinna keegi õhtul pannud, kirjutab Oma Saar.

Väidetavalt pani oma värava taha metsateele okastraadi vanem naisterahvas, kes põhjendas oma tegu vajadusega rahurikkujaid noori eemale peletada.

«Mis ma teen siis, kui ma ei saa pool aastat juba magada, muudkui võristavad,» rääkis kohalike noortega konfliktis olev naine, kelle sõnul olevat ühel ööl sõidetud poole neljani hommikul.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja sõnul on juhtumi kohta algatatud kriminaalmenetlus ning selle täpsed asjaolud selgitab välja uurimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles