Meerits: peaminister mängis end nurka

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaministril tuleb tihe töönädal.
Peaministril tuleb tihe töönädal. Foto: Toomas Huik

Ärimees Heldur Meeritsa hinnangul on peaminister Andrus Ansip end nurka mänginud, sest on kõik panused pannud ühele kaardile, lootes euro kasutuselevõttu, keeldudes pensione langetamast ning väites, et usub pigem keskpanga veidi positiivsemat majandusprognoosi kui rahandusministeeriumi pessimistlikumat prognoosi.

Ajakirjanik Priit Hõbemägi lisas Kuku raadio saates «Keskpäevatund», et Ansip mängis end nurka juba siis, kui valis karjäärikommunisti tee.

Riigikogu liige Marek Strandberg rõhutas, et majanduskriisi ehk «käpulikukkumise» tingis esmajoones üle võimete elamine ning Hõbemägi nentis, et selles osas ei paista Eestis olevat midagi õpitud.

Meerits nõustus samuti, et Toompeal pole keegi sellest midagi õppinud.

Hõbemägi sõnas, et riigi sees euro kasutuselevõtt ju suurt midagi ei muuda, küll muutub kaup Nõmme turul ilmselt veidi kallimakski. Küll nõustus ta, et Eesti majanduskeskkonna muudaks euro palju stabiilsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles