Ajaleht: Eeter TV on raskustes

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegevuse lõpetanud PIMP TV omanikud käivitasid uue telekanali Eeter TV, mis on samuti raskustesse sattunud.
Tegevuse lõpetanud PIMP TV omanikud käivitasid uue telekanali Eeter TV, mis on samuti raskustesse sattunud. Foto: Peeter Langovits

Kaks kuud pärast läbikukkunud Pimp TV uueksloomist on Eeter TV kanal jälle sama hästi kui pankrotis, kirjutab Eesti Ekspress.

Võlausaldajate sõnul astus investeerimispankur Rain Lõhmus ämbrisse, kui usaldas läinud sügisel oma kurikuulsa teleprojekti ning selle imagomuutuseks mõeldud 1,2 miljonit krooni kanali tegevjuhile Meelis Malkile.

«Praegu on kokku poolsada inimest selle pärast jamas,» loetles kanali peatoimetaja Toomas Valsberg rahata jäänud töötajaid ja partnereid.

«Kui selgub, et selle taga on Meelis Malk, tahan anda endast kõik, et ta järgmiste inimestega seda ei kordaks.»

Praeguseks on Eeter TV kollektiiv laiali saadetud, rahaasjad sassis ning enamusaktsionär investeerimispank Lõhmus, Haavel & Viisemann (LHV) otsib väidetavalt oma osalusele ostjat.

«Tuleb teha valik, kas iga hinna eest panuseid kahekordistada või leida mõni teine lahendus,» kommenteeris suuromanik Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles