EÜLi juhatuse esimeheks valiti Maris Mälzer

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Председатель правления Союза студенческих представительств Эстонии Марис Мялзер.
Председатель правления Союза студенческих представительств Эстонии Марис Мялзер. Foto: Eesti Üliõpilaskondade Liit

Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) volikogu valis täna õhtul Tartu Ülikooli nõukogu saalis toimunud istungil liidu juhatuse esimeheks Maris Mälzeri Tartu Ülikoolist.

«Praeguses majandussituatsioonis on olulisem kui kunagi varem pöörata tähelepanu tudengite sotsiaal-majandusliku olukorra parendamisele. Olukorras, kus tudengid kukuvad kõrgkoolist välja pelgalt seetõttu, et neil ei ole raha õppemaksu maksmiseks või enda ülalpidamiseks on kahetsusväärne. Antud olukord mõjutab ka väga negatiivselt kõrghariduse kvaliteeti,» märkis EÜLi juhatuse esimees Maris Mälzer.

Liidu aseesimeheks valiti Eimar Veldre Tallinna Ülikoolist.

«Peame just kõrgharidust oluliseks teguriks Eesti majanduse uuendamisel. Uuringud näitavad, et tuleviku töökohad eeldavad just kõrgemat haridust,» täiendas EÜLi juhatuse aseesimees Eimar Veldre.

Ametisse valitud juhatuse volitused kestavad 01.10.2009-30.06.2011.

Lisaks kinnitati volikogul juhatuse tegevusaruanne.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda. EÜLi peamine eesmärk on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke, kultuurilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid huve ning kaitsta tudengite õigusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles