Politseil on olemas Snelli pargis mõrvarelvaks olnud kurikas

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli pargis süüdati täna leinaküünlad.
Snelli pargis süüdati täna leinaküünlad. Foto: Liis Treimann/ Postimees

Uurijad on Snelli pargis esmaspäeval aset leidnud rünnaku pärast saanud suure hulga vihjeid ning uurib ka sündmuskohalt leitud kurikat, millega seni tabamata mees ilmselt ühe oma ohvritest tappis.

«Praegu kontrollime kõiki neid vihjeid, mis viimaste päevade jooksul on saabunud. See infotulv on olnud väga suur ning me vestleme järjest kõigi inimestega, kel juhtunu või kurjategija isiku kohta mingit infot võib olla,» ütles Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse komissar Raul Koppelmaa.

Samal ajal teevad eksperdid tema sõnul tööd sündmuskohalt saadud kurikaga, et leida sellelt võimalikult palju tõendusmaterjali, mis võiks aidata kurjategijat tuvastada.

«Plaanime lähipäevadel ka veel ühe fotoroboti koostamist, mida meedia abiga avalikkusele saaks näidata, sest kuigi kurjategija üldkirjeldus on olnud sarnane, on meil tema näojoonte kohta erinevat infot,» lisas Koppelmaa.

Kahe naise jõhker kurikaga peksmine Snelli tiigi lähedal esmaspäeva hommikul ning ühe naise tülitamine Mustamäel Lepistiku pargis päev hiljem on aga uurijate jaoks siiani täiesti eraldi juhtumid, mida ühendab ainult mehe sarnane kirjeldus.

«Ei saa endiselt välistada, et tegemist oligi sama mehega, kuid samuti tuleb arvestada, et nendele tundemärkidele, mida kurjategija kohta teame, vastab väga palju mehi ning neil sündmustel ei pruugi olla mitte mingit seost,» ütles Koppelmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles