Lumehanged teevad sõidukijuhtide elu põrguks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu paljudel teistel väiksematel tänavatel, on ka kahesuunaline Härjapea tänav Tallinnas Pelgulinnas muutunud nii kitsaks, et autodel on üksteisest möödasaamisega tükk tegu.
Nagu paljudel teistel väiksematel tänavatel, on ka kahesuunaline Härjapea tänav Tallinnas Pelgulinnas muutunud nii kitsaks, et autodel on üksteisest möödasaamisega tükk tegu. Foto: Toomas Huik

Mitme meetri kõrgused lumehanged on pealinna väiksemad tänavad poole kitsamaks muutnud, mistõttu pole taksojuhtidel kuskil kundesid oodata ning bussid ei mahu tänavatele ära.


«Probleem on ikka väga tõsine, taksodel ei ole enam kuskil peatuda,» kurjustas E.T.X. Takso juhataja Aare Neerut. «Kui kliendid tellivad takso Kadriorgu või teise kitsaste tänavatega piirkonda, siis dispetšerid peavad pidevalt inimestega kauplema, et nad tuleksid lähimale ristmikule, sest keset tänavat ei ole lihtsalt võimalik peatuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles