Kangurita Olimpia alustas suure kaotusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: olimpiamilano.com

Euroliiga uus hooaeg algas Eesti korvpallikoondislasele Kristjan Kangurile õnnetult: seljavigastust raviv ääremängija üleeile oma uut koduklubi Milano Olimpiat aidata ei saanud ning nii tuli võtta vastu 87:67 kaotus Istanbuli Anadolu Efesilt.

«Teadsime, et on raske võidelda ühe meie alagrupi favoriidi vastu, kui puuduvad sellised põhimehed nagu David Moss ja Kristjan Kangur,» rääkis Milano meeskonna peatreener Luca Banchi klubi kodulehele. Avapoolaeg möödus Istanbuli meeskonna taktikepi all, ent 20 minuti järel oli vahe mängitav: seis tablool näitas 42:35 ning vahe seega vaid seitse punkti.

Kolmandal veerand­ajal lasid Kanguri klubikaaslased võõrustajatel visata seitse punkti rohkem ning viimase kümne minuti saldo oli Istanbuli klubi kasuks kuus punkti, seega kokkuvõttes vormistati 20-punktiline vahe. Kodumeeskonna parimana viskasid Dusko Savanovic ja Scotty Hopson 22 punkti, Milano klubi suurimaks korvikütiks oli Keith Langford 20 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles